POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Colectarea datelor se face prin magazinul virtual www.361.ro .

Datele ce vor fi salvate in baza de date ale S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. sunt: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon si adresa.

Scopurile prelucrarii acestor date sunt: informarea cu privire la comanda efectuata de cumparator in cadrul magazinului virtual Alessandro Design, informarea despre produsele si promotiile Alessandro Design sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de Alessandro Design, realizarea de rapoarte statistice.

S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia partenerilor de servicii de marketing si alte servicii, agreati de Alessandro Design cu care exista contracte in acest sens si care se obliga prin acestea sa protejeze aceste date.

S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. va informa periodic abonatii prin newsletter in legatura cu produsele si oferta promotionale. De asemenea prin newsletter S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. poate trimite alte mesaje de informare, chestionare sau cupoane cadou.

Informatiile cu caracter personal pot fi divulgate catre Politie, Instante judecatoresti sau organe ale statului abilitate atunci cand exista o cerere expresa din partea acestora si legea o impune.

In cazul in care utilizatorii doresc modificarea datelor cu caracter personal,  pot solicita acest lucru prin trimiterea unui email la adresa office@361.ro prin care furnizeaza datele modificate.

 

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa gasesti tot ceea ce ai nevoie, intr-un singur loc? Esti in cautarea unor produse sanitare calitative, corpuri de iluminat, textile si nu numai? Afla ca pe 361.ro, alternativele sunt infinite!

Unul dintre cele mai complexe site-uri dedicate atat tie, cat si casei tale, 361.ro a fost conceput pentru a te ajuta sa economisesti timp atunci cand decizi sa achizitionezi produse online! Suntem o echipa ingenioasa, ce a reusit sa puna in aplicare o idee revolutionara in domeniul shoping-ului virtual, menita sa iti schimbe viata.

Avand in vedere multitudinea de responsabilitati care iti ocupa o mare parte din timp, ne-am gandit ca solutia ideala ar fi sa ai posibilitatea de a achizitiona rapid tot ceea ce iti doresti, folosind o singura platforma online, si anume 361.ro! Aici nu doar ca vei intalni mii de produse recunoscute pentru calitatea lor superioara, ci vei beneficia si de preturile imbatabile ale acestora, care te vor lasa uimit!

Ai sansa de a plasa foarte rapid o comanda si totodata, de a primi produsele dorite intr-un timp foarte scurt, multumita colegilor nostri ce au intotdeauna grija sa te bucuri de comanda plasata in timp util. Profesionalismul si entuziasmul ne defineste, ceea ce inseamna ca experienta ta pe site-ul nostru va fi una de neuitat!

Vino si tu pe 361.ro!