POLITICA DE LIVRARE & PLATA

Politica de livrare

Livrarea produselor comandate de la noi se realizeaza prin curierat, utilizand serviciul Sameday.

Pentru serviciul de curierat se percepe o taxa de 25 RON, exceptie facand comenzile de peste 500 RON, ce beneficiaza de transport gratuit.

Odata ce au fost preluate, comenzile ajung la destinatar in 1 – 3 zile lucratoare.

Metode de plata

  • Ramburs.

Plata se face in lei, integral, catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.

  • Online cu card bancar (Visa/Maestro/Mastercard). Plata integrala.

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa gasesti tot ceea ce ai nevoie, intr-un singur loc? Esti in cautarea unor produse sanitare calitative, corpuri de iluminat, textile si nu numai? Afla ca pe 361.ro, alternativele sunt infinite!

Unul dintre cele mai complexe site-uri dedicate atat tie, cat si casei tale, 361.ro a fost conceput pentru a te ajuta sa economisesti timp atunci cand decizi sa achizitionezi produse online! Suntem o echipa ingenioasa, ce a reusit sa puna in aplicare o idee revolutionara in domeniul shoping-ului virtual, menita sa iti schimbe viata.

Avand in vedere multitudinea de responsabilitati care iti ocupa o mare parte din timp, ne-am gandit ca solutia ideala ar fi sa ai posibilitatea de a achizitiona rapid tot ceea ce iti doresti, folosind o singura platforma online, si anume 361.ro! Aici nu doar ca vei intalni mii de produse recunoscute pentru calitatea lor superioara, ci vei beneficia si de preturile imbatabile ale acestora, care te vor lasa uimit!

Ai sansa de a plasa foarte rapid o comanda si totodata, de a primi produsele dorite intr-un timp foarte scurt, multumita colegilor nostri ce au intotdeauna grija sa te bucuri de comanda plasata in timp util. Profesionalismul si entuziasmul ne defineste, ceea ce inseamna ca experienta ta pe site-ul nostru va fi una de neuitat!

Vino si tu pe 361.ro!